Otthonodstílusod

A Te otthonod, a Te stílusod!

Rólam

 Gőgös Laura vagyok a blog írója, létrehozója. img_20180926_131409_833_2.jpg

Érdekel minden, ami lakberendezéssel, dekorálással kapcsolatos. Teljesen amatőr vagyok, nincs ezirányú szakmai képzettségem.

Nagyon élvezem, hogy ebben a témában bármi lehet inspiráló és ezáltal kiélhetem a kreativitásom.

Mindig keresem az új ötleteket, az ízléses megoldásokat. Kedvelem a letisztult skandináv stílust, de nagyon izgalmasnak találom az eklektikus variációkat is .

A dekorálást illetően a kevesebb több elvét vallom. Szeretek természetes anyagokkal, színekkel díszíteni, a természetet „behozni”.

A lakberendezésben az egyik legfontosabb dolognak azt tartom, hogy az otthonunk egységben legyen velünk, tükrözze az egyént, ezért is a következő a mottóm:

„A Te otthonod, a Te stílusod!”

De honnét is a blogolás?

Vallom, hogy az életben néhányszor újra kell kezdeni, mert minden változik körülöttünk, ahogy mi magunk is. Szerencsés vagyok, hogy mindig olyan elfoglaltságom volt és van, amit szívesen csinálok és örömömet lelem benne.

Ez az oldal is ilyen most nekem. Három gyerekkel a “puttonyban” találtam valamit, aminek a szerkesztése, “írogatása” lelkesedéssel tölt el  és megvalósítható a jelenlegi élethelyzetünkben.

Megosztom a számomra inspiráló megoldásokat, otthonszépítési ötleteimet és dekorációs tárgyaimat, amelyet főleg magam vagy a gyerekek bevonásával készítek, készítünk.

Ezek az utóbbi időben főleg koszorúk, kopogtatók.

Örömmel veszem, ha olvasod és követed a facebook, insta vagy blog tartalmaimat.

Keress rá az otthonodstilusod-ra a különböző felületeken vagy lépj velem kapcsolatba az otthonodstilusod@gmail.com – on keresztül.

Olvass, dekorálj, mert az otthonod sok mindent elárul rólad!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonodstilusod.blog.hu/api/trackback/id/tr5813749778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Otthonodstílusod

Otthont teremteni az egyik legizgalmasabb dolog, amit csak el tudok képzelni. A különböző stílusirányzatok keverékéből olyan "masszát" gyúrni, amitől az egyedi lesz, amivel azonosulni tudunk. Én ezen a kihívásokkal és feladatokkal teli úton járok, és ezt osztom meg veletek a bejegyzéseimben.

Friss topikok

süti beállítások módosítása