Otthonodstílusod

A Te otthonod, a Te stílusod!

Csináld magad tavaszi dekorációk
Csináld magad tavaszi dekorációk
Csak természetesen

Kezdhetném akár úgy is, hogy a hosszú hideg tél után alig vártam az első langyos tavaszi napsugarakat, de az időjárás az elmúlt hónapokban tréfát űzött velük. A természet hetekkel a naptár előtt jár. (Ezek a változások persze nem véletlenül történnek.) De ne hagyjuk magunkat befolyásolni! A karácsonyi, téli díszek elpakolása után még hagyjuk jónéhány hétig pihenni a nyuszikat, csibéket, hímes tojásokat és készítsünk szuper izgalmas, ...

Belevágjunk? Vágjunk bele!
Belevágjunk? Vágjunk bele!
Mesebeli ház 2. rész

Összegyűjtöttük, hogy zöldfülű építkező/felújítóként a mi tapasztalataink szerint melyek a legfontosabb szempontok, amelyeket egy házfelújítás (értsd teljes felújítás) előtt érdemes figyelembe venni.

Mikor a Férjemtől azt kértem, hogy segítsen ezeket összeírni, viccesen azt válaszolta, hogy rövid összeállítás lesz, mert egyetlen dolog épp elég: feneketlen pénztárca.

Na igen, ez az, ami a legtöbbünknek sajnos nem áll rendelkezésére, ...

Otthonodstílusod

Otthont teremteni az egyik legizgalmasabb dolog, amit csak el tudok képzelni. A különböző stílusirányzatok keverékéből olyan "masszát" gyúrni, amitől az egyedi lesz, amivel azonosulni tudunk. Én ezen a kihívásokkal és feladatokkal teli úton járok, és ezt osztom meg veletek a bejegyzéseimben.

Friss topikok

süti beállítások módosítása