Otthonodstílusod

A Te otthonod, a Te stílusod!

Bálint napi szívecske dömping

Nem ünnepeljük különösebben a szerelmesek napját, de a gyerekeknek mégis a fülébe jutott, hogy lesz valami ilyesmi a héten és rögtön papírból szívecskék gyártásába kezdtek. Aztán előkerültek a szív alakú sütőformák és olvasztott csokiból és karamellizált cukorból is gyártottunk továbbiakat. A kakaós-banános muffinok is kaptak citromos-cukros bevonatot és persze még színes cukrokkal is díszítették.
img_20190214_081618_227_3635.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonodstilusod.blog.hu/api/trackback/id/tr7714626394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Otthonodstílusod

Otthont teremteni az egyik legizgalmasabb dolog, amit csak el tudok képzelni. A különböző stílusirányzatok keverékéből olyan "masszát" gyúrni, amitől az egyedi lesz, amivel azonosulni tudunk. Én ezen a kihívásokkal és feladatokkal teli úton járok, és ezt osztom meg veletek a bejegyzéseimben.

Friss topikok

süti beállítások módosítása